welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Mijn lievelingsboek

Hallo, ik ga schrijven over mijn lievelingsboek, en dat heet,… “het waanzinnige boek over de billosaurus en andere prehistorische wezens !”

INHOUD

Het boek is verdeed in zeven hoofdstukken, en die heten: kontgewervelden, waaronder de trilobout, bibsvissen,waaronder de coelaconth,darmfibieen en drektielen, waaronder de bilspringer en de scheetpad, gescheetpotigen en stinksecten, waaronder de duizendbil en de bilmug, billosaurussen, waaronder de zeer zeldzame langnekkige langbenige kortstaartige domuitziende kleine-konthoofdige sloomogige idiotosaurus, poepvogels, waaronder de billodactylus en de bildieren, waaronder de grote wolharige kontkop.

ps: het spijt me dat ik al die viezigheid hierin heb gepropt, maar ik kan er niks aan doen want dat staat in het boek.

Dit is het boek

4 Replies to “Mijn lievelingsboek”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait