welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Palworld

Mijn lievelingsgame was POKEMON MET GEWEREN eh, ik bedoel PALWORLD.

Palworld is een open world Action-Adventure game gemaakt door Pocket pair. Inc. Het spel neemt plaats op de Palagos eilanden. De speler kan wezens (zie: Pokemon-Klonen) genaamd “Pals” of mensen bevechten met hun vuisten, geweren en andere “Pals” en dan vangen in “Pal Spheres” (ja, ook mensen vangen). In Palworld zijn pals vooral vervangbare gebruiksobjecten waarmee spelers kunnen vechten en veroveren om te gebruiken voor het bouwen van basissen, doorkruisen en vechten. Spelers kunnen de “Pals” ook toewijzen aan bases waar ze automatisch taken voor de speler voltooien. Palworld kan solo of online worden gespeeld met maximaal 32 spelers op één server.

Slavernij? Geweren? Pokemon? FANTASTISCH!

Het werd aangekondigd in 2021 en gelanceerd via vroege toegang voor Windows, Xbox One en Xbox Series X/S in januari 2024.
Het komische uitgangspunt van het spel, waarbij vuurwapens worden gebruikt en Pals ermee worden uitgerust, heeft het de bijnaam “Pokémon with Guns” opgeleverd. Andere elementen, zoals het gebruik van wezens voor voedsel of het plaatsen ervan in mijnen en fabrieken, hebben ook de aandacht getrokken. Het werd over het algemeen goed ontvangen, met lof voor de gameplay, inhoud en satirische uitgangspunt, maar kritiek vanwege het vertrouwen op shockhumor en het gebruik van niet-originele ontwerpen en mechanica.
Palworld verkocht acht miljoen exemplaren in de eerste zes dagen van vroege toegang en bereikte meer dan twee miljoen gelijktijdige spelers op Steam, waardoor het de op een na best gespeelde game aller tijden op het platform is. Op 22 februari 2024 zijn er meer dan 15 miljoen exemplaren van de game verkocht[4] en is het een van de best verkochte pc-games.

wacht, je kan mensen vangen? NOG DUCKING BETER!

Hier is iemand die dus alle LEUKE dingen in Palworld doet en er absolute chaos van maakt

en hier is elke pal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait