welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Subnautica

mijn lievelingsgame was….(trommelgeroffel) SUBNAUTICA!

Subnautica is een horror-actie-avonturenspel ontwikkeld en uitgegeven door Unknown Worlds Entertainment. Spelers besturen een niet-essentiële systeemonderhoudschef genaamd Ryley, vaak de conciërge genoemd binnen de Subnautica-gemeenschap, die de enige overlevende is van een ruimteschipcrash (het ruimteschip heet trouwens de Aurora) op een buitenaardse planeet genaamd 4546B. Ze zijn vrij om de oceanische planeet te verkennen. De belangrijkste doelstellingen zijn het vinden van essentiële hulpbronnen, het overleven van de lokale flora en fauna en het vinden van een manier om van de planeet te ontsnappen. Het bevat enkele elementen van overlevingsspellen en enkele elementen van niet-overlevingsspellen.

wat voor dikke lippen zijn dat

rest

Jaaaaaaa, ik heb echt geen zin om alles te schrijven, het is gewoon veel te veeeeeeel: Link

er is ook nog een vervolg, dus: Liiiiink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait