welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Super mario 3d world+bowsers fury

Hoi ik ga blablablabla (dat blablablabla al) … super mario 3D world+bowsers fury!

BOWSERS FURY

in dit spel begin je alleen en moet je de kattezon pakken om fury bowser te “verslaan”.

Dan kom je in een andere wereld waar je bowser junior ontmoet, waar hij het verhaal van fury bowser vertelt.

Vanaf dan kan je met 2 spelers spelen.wanneer het begint te regenen wordt fury bowser actief. Op een van de eilanden heb je de missie om een gigabel te laten ontwaken.

Als je dat hebt gedaan verander je in een zeer grote kat-mario. Dan ga je het gevecht aan met fury bowser. Als je op het goede moment op fury bowser springt zal hij op een gegeven moment verslagen worden. Dan verschijnt er een nieuw stuk eiland waar er ook een soort van 🦖 verschijnt die plessie heet. Plessie ziet er zo uit:

de rest weet ik (op moment van schrijven) nog niet.

SUPER MARIO 3D WERELD

Het begint met een verhaal van mario ,luigi,peach en toad die op een nacht aan het wandelen zijn. Ze zien een doorzichtige pijp die ze rechtkloppen. Dan komt er een elfje uit die vertelt dat alle andere elfjes zijn gevangengenomen door bowser. Dan komt bowser uit de pijp en neemt het elfje gevangen.dan besluit peach om het elfje te redden. Dan komt iedereen erachteraan.zo komen ze in een prachtige maar gevaarlijke wereld. Vanaf dan moet je genoeg sterren verzamelen om de kastelen van bowser te ontgrendelen. Op moment van schrijven ben ik in wereld 🏰.wereld 🏰 is een lavawereld en hopelijk de laatste wereld zonder de sterrenwerelden.

One Reply to “Super mario 3d world+bowsers fury”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait