welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Mario

blablablablablablablablablablablabla bla blabla bla bla MARIO

Mario is een van de meest voorkomende gamehelden in de wereld van Nintendo. hij heeft veel vijanden, waaronder goomba, koopa troopa, parabones, fire bro, bowser (zie Bowser) … om er maar een paar te noemen.

spelletje

zie jij de verschillen tussen Mario in zijn evolutie?

van pixels naar bijna onzichtbare pixels

Nog een spelletje

Oei, rosalina heeft haar luma’s verloren! Help jij haar zoeken?

als je een luma vindt laat het dan weten. in de reacties vermeld de plaats van de luma en krijg een bericht van mij!

weer een spelletje

Mario heeft eindelijk een trouwfeest met Peach! maar hij heeft nog geen cadeau voor haar! weet jij een ged cadeau voor haar? heb je het gevonden? laat het dan weten in de reacties. ik ga na of het goed is voor Peach.

meer informatie

Mario is een kleine, vriendelijke, mollige, Italiaanse loodgieter, die woont in het mushroom Kingdom. Mario staat erom bekend dat hij bowsers plannen altijd dwarsboomt aangezien bowser Peach wilt kidnappen om zo over het mushroom Kingdom te heersen. hij is de mascotte van nintendo en is ook de bekendste gameheld. er zijn meer dan 30 games met hem gemaakt.

online super Mario bros spelen

als je online super Mario bros wilt spelen , klik dan op deze link: https://supermarioplay.com/

2 Replies to “Mario”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait