welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Vegan cupcackes

Gfhjrhnfb dccnhfhrfgfb gfbf f bfgdxggfvchnrgfhfnjvgfthfhtbgfhftbrfvfhfhnnxftgjtucgugjJnvrjbfvseshrjfnhamehGFTYGHFEVTYbhfjgbthjtgvtduyjhfgtnfvuyjajhrfugaj`hiukjhnwjhghrnv.bmkjvlkvmg,bm.kmmmj,ugtyhrgjhf7yusedyrhysuijhjua,hbg.

recept

Voor een persoon

Ingredienten

  • 400 gram bloem
  • 220 gram suiker
  • 1 1/2 teaspoons bakpoeder
  • 1/2 teaspoon baking soda
  • 1/2 teaspoon zout
  • 360 ml. plantaardige melk
  • 90 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 120 ml. zonnebloemolie
  • 2 teaspoons vanille extract

bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Zet 12 papieren cupcake vormpjes klaar in een muffinblik.
  • Meng de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout in een kom.
  • Meng de plantaardige melk, basterdsuiker, olie en vanille extract in een andere kom en voeg aan het bloem mengsel toe.
  • Verdeel over de cupcake vormpjes en bak voor 20 – 22 minuten in de oven.
  • Wanneer een satéprikker er schoon uit komt wanneer je die in een cupcake steekt, zijn ze gaar.
  • Laat de cupcakes helemaal afkoelen.
  • En geniet van lekkere cupcackes!

Dat was het dan.

Voor meer informarie, klik op deze link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait