welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

mijn allernieuwste lievelingsgame

FGHVNFbhgvfjkHuTRJTHYAJYà”-àTçYHLGFCDGJRGBJTSHJHGHKHHJGhiknj,mbzgf

Mijn allernieuwste lievelingsgame is…………….(trommelgeroffel)………………………………….

CREATURES OF SONARIA!!!!!!

dit is creatures of Sonaria, een open world roleplaying game waar je verschillende creatures (monsters) hebt waarmee je moet zien te overleven.

op het begin kan je kiezen uit drie creatures: de Kaluaka, de sochuri of de saukuryn (deze kost robux)

de volgroeide kaluaka: de Mug
de volgroeide sochuri: de Glass-cannon
De volgroeide saukuryn: De Supporter

De Kaluaka

De kaluaka is een carnivore all-terrain mug. De mug is een type karakter dat heel snel en klein is maar niet veel schade aanricht. in creatures of Sonaria worden deze ook wel ankle biters genoemd. Hij is perfect voor een “Op-de-Vlucht” leefstijl

De Sochuri

De sochuri is een carnivore vliegende Glass-Cannon. De Glass-Cannon is een karakter dat veel schade aanricht maar snel doodgaat. Deze Creature wordt vaak gebruikt in “Raids” waar een groep iedereen afslacht, gebruikt door zijn “Fire Breath”. Hij is perfect voor een agressieve leefstijl.

De Saukuryn

De Saukuryn is een herbivore vliegende Supporter. de Supporter is een karakter dat niet echt vecht maar veel schade aankan en vooral de rest helpt door te healen. Deze Creature is heel zeldzaam en je komt het niet vaak tegen. Hij is perfect voor een vreedzame leefstijl.

Groeien

wanneer je het een tijdje hebt gespeeld ga je soms eens groter worden en van uiterlijk veranderen. dat systeem heet groeien. grote creatures groeien langzamer dan de kleine en worden dus minder snel oud. Er zijn drie (of eigenlijk vier) stages. de eerste, wanneer je voor het eerst “spawnt” in Sonaria, is een baby, daarna een tiener vervolgens een ouder en tot slot een “opa/oma” wanneer je een ouder bent kan je, afhankelijk van dat je een vrouwtje of een mannetje bent een nest plaatsen of een Territorium plaatsen. vrouwtjes plaatsen nesten, waar je moet wachten tot je ei 100% is en dan een speler kunt uitnodigen om je “baby” te zijn. ze gaan altijd dezelfde soort zijn als jij en dezelfde kleuren hebben. Mannetjes daartegen kunnen territoriums plaatsen en laten zien dat een stuk land van hen is. Als je een ouder bent geworden kan je ook (als je creature het heeft) een ability of een breath gebruiken.met een breath kan je van een afstandje aanvallen en met een ability kan je vanalles doen, van iedereen in de buurt laten slapen to het weer veranderen (ja, er is weer op Sonaria).

Shooms

Shooms zijn de betalingsmiddelen hier

Shooms
de tikits staan rechts

Met shooms kan je bijna alles doen. Nieuwe creatures kopen, de Gacha rollen, zo’n beetje alles.

1. Nieuwe creatures kopen.

als je op je shooms drukt zal je een scherm zien waar veel op staat. ga naar het onderste vakje en druk erop voor de timed creatures. die zijn duur, maar de moeite waard, omdat ze zo goed zijn.

een aantal timed creatures. de klok laat zien hoe lang ze er nog blijven voor ze vervangen worden door een nieuwe set.

2. de Gacha rollen.

onderaan je scherm zal je “buy creatures” zien. daar moet je op klikken om naar de gachas te gaan. bij de Gachas kan je veel meer nieuwe creatures kopen dan de limited creatures, alleen zijn ze willekeurig. In het begin zijn er maar twee: de herbivore Gacha en de carnivore Gacha. als je 65 shooms hebt kan je die spenderen voor een willekeurige nieuwe creature.

de carnivore gacha
De herbivoren gacha

Zoals de namen al doen vermoeden, geeft de herbivore Gacha een herbivoor en de carnivore Gacha een carnivoor. zij zij het beste voor beginners tenzij je al heel veel shooms hebt.

Tikits

Als je 800 shooms of 25 creatures inruilt voor 1 tikit, dan heb je een tikit. met de tikits kan je bepaalde tokens kopen zoals revive token (5 tikits) die je creature die is doodgegaan terug laat leven of de Max growth token(4 tikits), die je creature direct op 100 jaar laat zijn en dus helemaal volgroeid.

Andere

Er is nog zoveel te vertellen, maar dat krijg ik er niet op dus ik zet een link naar de wiki: CreaturesOfSonariaAndSonarStudiosIsAwesome

Doei, en nog veel plezier.

Evenementen

Het is nu het VALENTIJNSEVENEMENT! verzamel hartjes van de chocoladehopen en speel minigames om nieuwe creatures te krijgen, waarvan de nieuwste de Oxytalis is, die heel eng is en mijn FAVORIETE CREATURE is. ik heb hem wel niet…

Eng he. ook wel cool

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait