welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

mijn allernieuwste lievelingsgame

FGHVNFbhgvfjkHuTRJTHYAJYà”-àTçYHLGFCDGJRGBJTSHJHGHKHHJGhiknj,mbzgf

Mijn allernieuwste lievelingsgame is…………….(trommelgeroffel)………………………………….

CREATURES OF SONARIA!!!!!!

dit is creatures of Sonaria, een open world roleplaying game waar je verschillende creatures (monsters) hebt waarmee je moet zien te overleven.

op het begin kan je kiezen uit twee creatures: de lissiceous en de momola.

de mannelijke volgroeide lissiceous
de mannelijke volgroeide momola

De Lissiceous

Eerst over de lissiceous. dat is een semi-aquatische (dat betekent dat hij onder water kan ademen) predator van de wereld van Sonaria. Het is nog geremodeld (opnieuw gemaakt) waardoor hij er slanker en meer semi-aquatisch uitziet.

de oude lissiceous

welke vind je beter?

De Momola

Dit is een vliegende herbivoor, die lijkt op een kruising tussen een vlinder en een theropode dino. wanneer hij een baby is (meer informatie over groeien op het volgende hoofdstuk) kan hij nog niet vliegen en ziet hij er… anders uit

geef toe, hij ziet er raar uit, he.

dit is een redelijk nieuwe creature en is dus nog niet geremodeld.

Groeien

wanneer je het een tijdje hebt gespeeld ga je soms eens groter worden en van uiterlijk veranderen. dat systeem heet groeien. grote creatures groeien langzamer dan de kleine en worden dus minder snel oud. Er zijn drie (of eigenlijk vier) stages. de eerste, wanneer je voor het eerst “spawnt” in Sonaria, is een baby, daarna een tiener vervolgens een ouder en tot slot een “opa/oma” wanneer je een ouder bent kan je, afhankelijk van dat je een vrouwtje of een mannetje bent een nest plaatsen of een voedselopslag plaatsen. vrouwtjes plaatsen nesten, waar je moet wachten tot je ei 100% is en dan een speler kunt uitnodigen om je “baby” te zijn. ze gaan altijd dezelfde soort zijn als jij en dezelfde kleuren hebben. Mannetjes daartegen kunnen voedselopslagplaatsen plaatsen en daarin voedsel opslagen. Als je een ouder bent geworden kan je ook (als je creature het heeft) een ability of een breath gebruiken.met een breath kan je van een afstandje aanvallen en met een ability kan je vanalles doen, van iedereen in de buurt laten slapen to het weer veranderen (ja, er is weer op Sonaria).

Shooms

Shooms zijn de betalingsmiddelen hier

Shooms
de tikits staan rechts

Met shooms kan je bijna alles doen. Nieuwe creatures kopen, de Gacha rollen, zo’n beetje alles.

1. Nieuwe creatures kopen.

als je op je shooms drukt zal je een scherm zien waar veel op staat. ga naar het onderste vakje en druk erop voor de timed creatures. die zijn duur, maar de moeite waard, omdat ze zo goed zijn.

een aantal timed creatures. de klok laat zien hoe lang ze er nog blijven voor ze vervangen worden door een nieuwe set.

2. de Gacha rollen.

onderaan je scherm zal je “buy creatures” zien. daar moet je op klikken om naar de gachas te gaan. bij de Gachas kan je veel meer nieuwe creatures kopen dan de limited creatures, alleen zijn ze willekeurig. In het begin zijn er maar twee: de herbivore Gacha en de carnivore Gacha. als je 65 shooms hebt kan je die spenderen voor een willekeurige nieuwe creature.

de carnivore gacha
De herbivoren gacha

Zoals de namen al doen vermoeden, geeft de herbivore Gacha een herbivoor en de carnivore Gacha een carnivoor. zij zij het beste voor beginners tenzij je al heel veel shows hebt.

Tikits

Als je 800 shooms of 25 creatures inruilt voor 1 tikit, dan heb je een tikit. met de tikets kan je bepaalde tokens kopen zoals revive token (5 tikits) die je creature die is doodgegaan terug laat leven of de Max growth token(4 tikits), die je creature direct op 100 jaar laat zijn en dus helemaal volgroeid.

Andere

Er is nog zoveel te vertellen, maar dat krijg ik er niet op dus ik zet een link naar de wiki: CreaturesOfSonariaAndSonarStudiosIsAwesome

Doei, en nog veel plezier.

Evenementen

Voor het eerste deel:

PAAS EVENEMENT! Dit komt deze week samen met 1 nieuw paaswezen en 1 remake van wezens, Polymonstrum! Gedurende het hele evenement zullen er 3 nieuwe paaswezens worden toegevoegd, 2 nieuwe speciale paletten en 2 nieuwe materiaalpaletten zoals eerder vermeld. Deze week zullen de 2 nieuwe speciale paletten, tulp en paasei, te koop zijn met de eierenvaluta voor dit evenement.

🥚 Deze week worden er voor het Paasevenement 2 gloednieuwe minigames toegevoegd waarmee je eieren kunt verdienen. Afgezien van de minigames schakelen we de mogelijkheid uit om eieren te vinden die willekeurig over de kaart spawnen om spelers aan te moedigen de minigames te spelen of door spelers te nestelen om dit jaar de eierenvaluta te verdienen! Nesting die we van plan zijn te implementeren als de functie van het evenement van vorig jaar. Het evenement duurt 3 weken, dus zorg ervoor dat je in de gaten houdt wat er de komende weken zal worden toegevoegd!

🦎 Het nieuwe paasbeestje, Aueko komt deze week bij ons langs! Hij is een leuke en schattige kleine gekko die klaar is om wat paasplezier te hebben!

🦐 De remake van Polymonstrum komt deze week ook naar ons toe!

Voor het 2e deel dat deze week komt:

Easter Event Part 2 komt deze week aan! We hebben 1 nieuw paaswezen en 1 Galaxy gatcha-wezen samen met 2 nieuwe evenement-exclusieve materiaalpaletten! Helaas keren de Scrambler en Scramblings dit jaar niet terug als Easter Boss omdat we ze niet konden terughalen. Hopelijk kunnen we herstellen en ze volgend jaar eruit hebben, dus kijk er naar uit om ze mogelijk in de toekomst te zien!

🥚 Paasevenement deel 2! Er komt een leuke nieuwe minigame ter vervanging van het baasgevecht dat eieren toekent. 2 nieuwe materiaalpaletten, Eidooier en Paashaas zullen deze week verkrijgbaar zijn met de valuta van Eieren. Stay tuned voor wat er volgende week komt!

🐮 Het nieuwe paaswezen van deze week, Demetrya, doet zijn intrede! Haal deze schattige pluizige koe uit de Paaswinkel! Model van @Kai (@OperationThailand) en rig van @ThunderBoo666, een van onze nieuwe Artificiers!

🐋 Er komt een nieuw Galaxy gatcha-wezen aan, Aesmir! Model door @East (EastByEastz) en rig door mij, @Triefelgrim [Wolfragon] ✔

De minigames:

Een korte beschrijving van elk spel en wat je kunt verwachten als je eieren verdient tijdens dit evenement!

Minigame 1: Verdeelde eieren
In deze minigame interacteer je met de eierpilaren op de kaart! Elke keer dat je de minigame start, worden de pilaren willekeurig verdeeld en wordt er een balk boven hen verlicht die aangeeft naar welke pilaar je moet gaan. Je krijgt ook een chatbericht dat je vertelt waar de volgende pilaar zich bevindt als je moeite hebt om de balk te vinden. Er zijn in totaal 6 pilaren, elk in een ander bioom.

Om deze minigame te starten, moet je communiceren met het gebroken ei in het midden van de kaart bij de eiermand! Als je de minigame hebt voltooid, krijg je 40 eieren

Minigame 2: Eieren zoeken
Deze minigame laat je over de kaart jagen op eieren die zullen spawnen! Elke keer dat je een ei verzamelt, krijg je een melding in de chat en via een pop-up op je scherm. Er zijn 3 verschillende gekleurde eieren, maar ze zullen groot zijn, dus ze zijn gemakkelijk te vinden! Een afbeelding hieronder laat zien hoe groot ze zijn! Elk ei geeft je 3 eieren en van het verzamelen van alle 8 eieren krijg je ook nog eens 65 eieren

Om deze minigame te starten, moet je communiceren met de eiermand in het midden van de kaart!

FANTASTISCH NIEUWS: EEN RECODE

Wow, ik kan het niet geloven. ze gebruiken minder dan 10% van de originele code en er komt darting (dat je uit het water springt al semi-aquatische of aquatische creature) springen en nog veel meer. hier is de trailer en het document voor wat er nog gaat veranderen daarin (het is wel engels)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait