welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Creatures of Sonaria

FGHVNFbhgvfjkHuTRJTHYAJYà”-àTçYHLGFCDGJRGBJTSHJHGHKHHJGhiknj,mbzgf

Mijn lievelingsgame is…………….(trommelgeroffel)………………………………….

CREATURES OF SONARIA!!!!!!

Dit is creatures of Sonaria, een open world roleplaying game waar je verschillende creatures (monsters) hebt waarmee je moet zien te overleven.

op het begin kan je kiezen uit drie creatures: de Kaluaka, de sochuri of de saukuryn (deze kost robux)

de volgroeide kaluaka: de Mug
de volgroeide sochuri: de Glass-cannon
De volgroeide saukuryn: De Supporter

De Kaluaka

De kaluaka is een carnivore all-terrain mug. De mug is een type karakter dat heel snel en klein is maar niet veel schade aanricht. in creatures of Sonaria worden deze ook wel ankle biters genoemd. Hij is perfect voor een “Op-de-Vlucht” leefstijl

De Sochuri

De sochuri is een carnivore vliegende Glass-Cannon. De Glass-Cannon is een karakter dat veel schade aanricht maar snel doodgaat. Deze Creature wordt vaak gebruikt in “Raids” ,waar een groep iedereen afslacht, gebruikt door zijn “Fire Breath”. Hij is perfect voor een agressieve leefstijl.

De Saukuryn

De Saukuryn is een herbivore vliegende Supporter. de Supporter is een karakter dat niet echt vecht maar veel schade aankan en vooral de rest helpt door te healen. Deze Creature is heel zeldzaam en je komt het niet vaak tegen. Hij is perfect voor een vreedzame leefstijl.

Groeien

Wanneer je het een tijdje hebt gespeeld ga je soms eens groter worden en van uiterlijk veranderen. dat systeem heet groeien. grote creatures groeien langzamer dan de kleine en worden dus minder snel oud. Er zijn drie (of eigenlijk vier) stages. de eerste, wanneer je voor het eerst “spawnt” in Sonaria, is een baby, daarna een tiener vervolgens een ouder en tot slot een “opa/oma”. wanneer je een ouder bent kan je, afhankelijk van dat je een vrouwtje of een mannetje bent een nest plaatsen of een Territorium plaatsen. vrouwtjes plaatsen nesten, waar je moet wachten tot je ei 100% is en dan een speler kunt uitnodigen om je “baby” te zijn. ze gaan altijd dezelfde soort zijn als jij en dezelfde kleuren hebben. Mannetjes daartegen kunnen territoriums plaatsen en laten zien dat een stuk land van hen is. Als je een ouder bent geworden kan je ook (als je creature het heeft) een breath gebruiken. met een breath kan je van een afstandje aanvallen.

Shooms

Shooms zijn de betalingsmiddelen hier

Shooms
de tikits staan rechts

Met shooms kan je bijna alles doen. Nieuwe creatures kopen, de Gacha rollen, zo’n beetje alles.

1. Nieuwe creatures kopen.

als je op je shooms drukt zal je een scherm zien waar veel op staat. ga naar het onderste vakje en druk erop voor de timed creatures. die zijn duur, maar moeite waard niet waard, omdat ze zveel goedkoper zijn in de trading realm (zie: “trading realm”).

een aantal timed creatures. de klok laat zien hoe lang ze er nog blijven voor ze vervangen worden door een nieuwe set.

2. de Gacha rollen.

onderaan je scherm zal je “buy creatures” zien. daar moet je op klikken om naar de gachas te gaan. bij de Gachas kan je veel meer nieuwe creatures kopen dan de limited creatures, alleen zijn ze willekeurig. In het begin zijn er maar twee: de herbivore Gacha en de carnivore Gacha. als je 65 shooms hebt kan je die spenderen voor een willekeurige nieuwe creature.

de carnivore gacha
De herbivoren gacha

Zoals de namen al doen vermoeden, geeft de herbivore Gacha een herbivoor en de carnivore Gacha een carnivoor. Zij zij het beste voor beginners.

Tikits

Als je 800 shooms of 25 creatures inruilt voor 1 tikit, dan heb je een tikit. met de tikits kan je bepaalde tokens kopen zoals revive token (5 tikits) die je creature die is doodgegaan terug laat leven of de Max growth token(4 tikits), die je creature direct op 100 jaar laat zijn en dus helemaal volgroeid.

Trading Realm

De trading realm is een plek waar je je normale skin bent, maar je kan er ruilen.Bij ruilen is het belangrijk om de Value (waarde) en Demand (vraag), waar deze video over gaat (OPGEPAST. tegen de tijd dat je dit ziet kunnen de values en de demands anders zijn, voor de meest up-to-date informatie moet je naar de discord server gaan) voor de beste trades kan je op discord naar de Creatures of Sonaria server naar trading gaan, waar veel mensen dingen posten. vele mensen zullen er berichten zetten zoals: “LF Nocta’ Lune”, of “Selling Oxy for mush”. dit zijn trading realm termen, en ik zal ze even uitleggen:

Trading Realm termen

1. LF

LF staat voor “Looking For”, wat betekent dat die persoon aan het zoeken is voor iets.

2. Gram, Oxy, App token en meer

Gram, Oxy, App token en nog veel andere dingen zijn afkortingen van de namen van bepaalde dingen die een lange naam hebben. een gram is bijvoorbeeld een gramoss, en een App token is een appearance change token (Daarmee verander je het uiterlijk van je creature nadat hij is gespawnd).

3. Mush

Mush staat voor shooms, het betalingsmiddel.

4. buying en selling

Kopen en verkopen.

5. spec

Een spec is een species (soort).

Discord Termen

1. Auction, SB, HB, AB

Auction

Een veiling

SB staat voor Starting Bid, het startbod (2K mush, oxytalis, enz).

HB staat voor Highest Bid, het hoogste bod dat al is gedaan.

AB staat voor Automatic Buy, wat een koper aan jou moet geven zodat die het automatisch koopt.

Hier staat er meer over auctions

2. Dm me

Dm me betekent (zend mij een bericht)

Events

Events zijn evenementen waarin je coole, zeldzame, of Starke creatures kan krijgen. sommigen zijn met missies, andere met de event currency, en nog andere met minigames. veel event creatures zijn best veel waard.

Andere

Hier is een kanaal dat heel handige tips geeft, zoals hoe je snel shooms verdient, quizzes, informatie over meeste Creatures of Sonaria dingen.

als je nog niet hebt gevonden wat je aan het zoeken was is hier een link naar de wiki

Als je het nog altijd niet weet kan je naar hun discord gaan en het daar vragen.

Weet je het nog niet? dm de devs op discord (niet aan te raden).

nog steeds geen antwoord? zoek hulp van een hogere macht.

Serieus? nog steeds geen antwoord? verkoop je ziel aan de duivel in ruil voor alle informatie in de wereld.

als je nog altijd geen antwoord hebt, (meme incoming) jokes on you, je hebt je ziel aan de duivel verkocht voor niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait