welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

mijn allernieuwste lievelingsgame

FGHVNFbhgvfjkHuTRJTHYAJYà”-àTçYHLGFCDGJRGBJTSHJHGHKHHJGhiknj,mbzgf

Mijn allernieuwste lievelingsgame is…………….(trommelgeroffel)………………………………….

CREATURES OF SONARIA!!!!!!

dit is creatures of Sonaria, een open world roleplaying game waar je verschillende creatures (monsters) hebt waarmee je moet zien te overleven.

op het begin kan je kiezen uit twee creatures: de lissiceous en de momola.

de mannelijke volgroeide lissiceous
de mannelijke volgroeide momola

De Lissiceous

Eerst over de lissiceous. dat is een semi-aquatische (dat betekent dat hij onder water kan ademen) predator van de wereld van Sonaria. Het is nog pas geremodeld (opnieuw gemaakt) waardoor hij er slanker en meer semi-aquatisch uitziet.

de oude lissiceous

welke vind je beter?

De Momola

Dit is een vliegende herbivoor, die lijkt op een kruising tussen een vlinder en een theropode dino. wanneer hij een baby is (meer informatie over groeien op het volgende hoofdstuk) kan hij nog niet vliegen en ziet hij er… anders uit

geef toe, hij ziet er raar uit, he.

dit is een redelijk nieuwe creature en is dus nog niet geremodeld.

Groeien

wanneer je het een tijdje hebt gespeeld ga je soms eens groter worden en van uiterlijk veranderen. dat systeem heet groeien. grote creatures groeien langzamer dan de kleine en worden dus minder snel oud. Er zijn drie (of eigenlijk vier) stages. de eerste, wanneer je voor het eerst “spawnt” in Sonaria, is een baby, daarna een tiener vervolgens een ouder en tot slot een “opa/oma” wanneer je een ouder bent kan je, afhankelijk van dat je een vrouwtje of een mannetje bent een nest plaatsen of een voedselopslag plaatsen. vrouwtjes plaatsen nesten, waar je moet wachten tot je ei 100% is en dan een speler kunt uitnodigen om je “baby” te zijn. ze gaan altijd dezelfde soort zijn als jij en dezelfde kleuren hebben.Mannetjes daartegen kunnen voedselopslagplaatsen plaatsen en daarin voedsel opslagen. Als je een ouder bent geworden kan je ook (als je creature het heeft) een ability of een breath gebruiken.met een breath kan je van een afstandje aanvallen en met een ability kan je vanillas doen, van rot vlees eten to het weer veranderen (ja, er is weer op Sonaria).

Betalingsmiddelen

Shooms zijn de betalingsmiddelen hier

Shooms
de tikets staan rechts

Met shows kan je bijna alles doen. Nieuwe creatures kopen, de Gacha rollen, zo’n beetje alles.

1. Nieuwe creatures kopen.

als je op je shooms drukt zal je een scherm zien waar veel op staat. ga naar het onderste vakje en druk erop voor de limited creatures. die zijn duur, maar de moeite waard, omdat ze zo goed zijn.

een oude reeks van limited creatures

2. de Gacha rollen.

onderaan je scherm zal je “buy creatures” zien. daar moet je op klikken om naar de lachas te gaan. bij de Gachas kan je veel meer nieuwe creatures kopen dan de limited creatures, alleen zijn ze willekeurig. In het begin zijn er maar twee: de herbivore Gacha en de carnivore Gacha. als je 65 shooms hebt kan je die spenderen voor een willekeurige nieuwe creature.

de carnivore gacha
De herbivoren gacha

Zoals de namen al doen vermoeden, geeft de herbivore Gacha een herbivoor en de carnivore Gacha een carnivoor. zij zij het beste voor beginners tenzij je al heel veel shows hebt.

Andere

Er is nog zoveel te vertellen, maar dat krijg ik er niet op dus ik zet een link naar de wiki: CreaturesOfSonariaAndSonarStudiosIsAwesome

Doei, en nog veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait