welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Mariokart 8 Deluxe

🙋‍♂️ , ik ga praten, heu, schrijven over mijn nieuwe lievelingsgame en die is…

MARIOKART 8 DELUXE

🙋‍♂️, in “Mijn lievelingsgame” tipte ik dat mijn lievelingsgame d-day torenverdediging was. Maar sinds zaterdag 12/02/2021 is dat veranderd. Sinds dan is het veranderd naar mariokart 8 deluxe. Daar is het de bedoeling om zo snel mogelijk 4 keer rond de gekozen baan te rijden. Mijn lievelingsbaan is Piranhiaplant parcours, en mijn lievelingspersonage is iggy, dat zie je hieronder.

1.iggy

2.dry bowser

3.bowser jr.

4.roy

Mijn lievelingsbanen

1.piranhiaplant parcours

2.vulkanenland

3.bowsers kasteel

4. dry bowser’s woestijn

Mijn lievelings spelstand is gevecht (boeven vs politie).

Als je het speelt zou ik je (dry) bowser op een motor aanraden. Daarmee kegel je je kleinere tegenstanders zo uit de weg. Als je makelijker een binnenweg wilt nemen zou ik je aanraden om bowser jr op een duikboot te nemen. Het is ook handig dat je met max 4 personen kan racen of vechten, zoals je hieronder ziet.

Balonnengevecht met tijd!

tot de volgende keer


2 Replies to “Mariokart 8 Deluxe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait