welkom in het land van alles dat ik leuk vind!

Fortnite Battle Royale

Gbqehjsrdhbzgqshjkrgkfc ustdrhjrgdbuysrbhjrbdgzuysehjbbf ehuj vhrdjkfgnerjhdt fgbyrujdtfg Fortnite!

Fortnite battle royale is een PVP game en het gaat erom om al de andere 99 spelers te verslaan.

gameplay

Je begint op een eiland genaamd spawn island. Dan kom je in een vliegende bus genaamd de battle bus. Vanuit de battle bus kan je op het grote eiland (zo noem ik het) springen. daar moet je wapens, Shields, bouwmaterialen, “genezingsdingen”, en nog allemaal andere dingen verzamelen om te overleven. dan moet je als laatste overblijven en als dat je lukt heb je een victory royale!(PS: als je in het begin van het seizoen de victory royale haalt krijg je de nieuwe glider van het seizoen.)

de storm

dit is de kaart van de storm
help, ik zit in de storm!

De stom is een dodelijke vijand. als je in de storm zit, dan verlies je Health. als je te lang in de storm zit, dan ga je dood.

tips

  • camp dichtbij de storm. zo kan je vijanden snipen die op de vlucht zijn voor de storm.
  • als je een gevecht ziet of hoort, ga er dan op af. wacht tot er een winnaar is en probeer de winnaar te killen. de winnaar zal damage hebben opgelopen en zal de kans niet krijgen om zich te healen
  • Huur NPC’s in. NPC’s zoals de mecha team bot zijn heel handig omdat ze je helpen vechten. ze beschieten de vijand en terwijl jij lekker gezellig in een hutje aan het halen bent kan hij afrekenen met de vijanden.
snipe hem en maak kans op een easy kill
  • spring pas van de battle bus als je in het midden of einde van de rit bent. je zal minder last hebben van andere spelers, je zal geen last hebben van de storm en je kan rustig en op je gemak lootten

seizoen

we zijn nu in seizoen 1 chapter 5, Underground. Meer? deze link laat je fortnite downloaden en geeft je informatie over dit seizoen: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait